Salată Simplă De Sfeclă
Salata de sfeclă simplă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci, sfeclă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Simplă De Sfeclă De Avocado, Salată simplă de sfeclă, rucola și Feta cu pansament Balsamic de cimbru Hilary, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Împărțiți sfecla între 2 bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă; stropiți cu vinetă balsamică și presărați cu cantitatea dorită de sare și piper. Sigilați folia, făcând 2 pachete libere.
Coaceți la 400 timp de 45 până la 55 de minute până când furculița este fragedă.
Lăsați să se răcească 1 oră în pachete, rezervând lichidul acumulat.
Coaceți nucile la 400 într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate.
Cojiți sfecla și tăiați-o în felii sau pene. Aranjați sfecla pe un platou de servire sau într-un castron.
Stropiți cu lichid rezervat și presărați cu nuci.