Salată Sangria Jell-O
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Sangria Jell-O. O porție conține 275 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.97 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, suc de portocale, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-faceți o salată răcoritoare Jell-O adăugând câteva ingrediente extran, Salata Jell-O verde deschis a lui Furr – aceasta este o salată Jell-O souped, și Salată De Jeleu De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei ușor 6-Cupa inel mucegai.
Așezați jeleul de zmeură într-un castron mare. Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Adăugați vin în Jell-O și amestecați până când Jell-O se dizolvă, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de portocale și sucul de lămâie.
Așezați vasul într-un vas mai mare umplut cu gheață și apă. Se răcește până când Jell-O începe să se fixeze ușor, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Între timp, radeți 1 lingură de coajă din portocale.
Tăiați coaja rămasă și miezul alb din portocale; aruncați.
Tăiați între membrane; eliberați segmente.
Adăugați segmente de portocale și coaja, 1 cană de struguri și 1 cană de căpșuni la Jell-O; se amestecă pentru a se amesteca bine.
Se toarnă amestecul în matriță. Se răcește cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Rulați cuțitul în jurul laturilor mucegaiului pentru a slăbi Jell-O.
Așezați mucegaiul într-un castron umplut cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților matriței timp de 30 de secunde.
Așezați platoul deasupra matriței; inversați Jell-O pe platou.
Garnisiți cu fructe suplimentare.