Salată Roșie
Salata roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sfeclă, muștar, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Ceapă Roșie Murată, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă și adăugați sfeclă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește aproximativ 30 de minute.
Adăugați cartofii în apă și continuați să gătiți încă 30 de minute.
Adăugați morcovi și continuați să fierbeți până când totul este moale, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și lăsați legumele să se răcească până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați legumele în cuburi și puneți-le într-un castron de servire. Se amestecă maioneza și muștarul până când totul este bine acoperit.