Salată Proaspătă De Cartofi Cu Ierburi

Salată Proaspătă De Cartofi Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu plante proaspete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 262 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de țelină, muștar dijon, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Planta Proaspătă Cu Cartofi Rosti, Salată Proaspătă De Plante Cu Semințe, și Salată proaspătă de ierburi cu Burrata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 30 pana la 40 de minute sau pana se inmoaie; scurgeți și răciți 15 minute. Coaceți cartofii și tăiați în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
2
Se amestecă cartofii, țelina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă împreună maioneza și următoarele 6 ingrediente; se amestecă ușor în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
4
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 12 ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista