Salată picantă tocată de porc și portocală

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata picantă tocată de porc și portocală. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 267 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, migdale aromate cu sos de wasabi și soia, inimă de salată română și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată tocată cu sos picant de porc și zară, Salată Picantă Tocată, și Salată Picantă Tocată Cu Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de porc cu condimente Szechwan și sare pentru a acoperi. Saut carne de porc în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până când este gata.
Cojiți portocalele și tăiați-le în felii groase de 1/2 inch.
Se toarnă pansamentul într-un bol de salată. Se amestecă portocalele, castraveții și coriandrul.
Adăugați romaine, amestec de salată de varză și carne de porc; aruncați ușor.
Notă: Am testat cu McCormick Gourmet Collection Szechwan Seasoning și Blue Diamond Bold wasabi și sos de soia migdale.