Salata picantă tocată este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 399 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. Dacă aveți pesto, ulei de măsline, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până măsline ai putea urma acest curs principal cu Un Castron Ciocolata Fulgi De Ovăz Cookie-Uri ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Picantă Tocată Cu Tortilla, Salată Picantă De Fasole De Rinichi Tocată, și Salată Tocată Cu Sos Picant De Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele salatei într-un bol și îmbrăcați salata cu oțet, ulei de măsline extravirgin, apoi condimentați cu sare și piper, după gustul dumneavoastră. Într-un castron mic, adăugați 4 linguri de pesto și un strop de oțet de vin roșu. Se toarnă încet ulei de măsline extravirgin până când pansamentul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat