Salată Picantă De Ureche De Porc În Stil Vietnamez
Salata picantă de ureche de porc în stil vietnamez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $2.48 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru și câteva tulpini, sos de soia, urechi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Morcovi În Stil Vietnamez, Salată De Tăiței De Porc În Stil Vietnamez, și Cotlet de porc în stil vietnamez cu salată proaspătă de ierburi.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați părul de pe urechi fie bărbierindu-le cu un aparat de ras (nimic nu vă face să vă simțiți mai aproape de mâncare decât să-l radeți!) sau pârâind-o peste o flacără de gaz (țineți urechile cu clești).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați toate ingredientele pentru fiert. Feliați urechile subțire (acest lucru poate fi mai ușor după ce urechile au fost în bulionul care fierbe timp de aproximativ 15 minute). Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 1-2 ore, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Cu puțin timp înainte ca urechile să fie terminate, pregătiți tăiței fierbându-le timp de 2 minute, sau până când sunt doar moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Apoi, pregătiți pansamentul. Într-un mortar, măcinați ardeii iute, lămâia și usturoiul într-o pastă aspră. Într-un castron, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul, sosul de pește și sosul de soia până se dizolvă zahărul, apoi adăugați pasta de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Pastă De Chili
Sos De Pește
Elixirul G
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Când urechile sunt fragede, scoateți-le din bulion (scurgeți și rezervați lichid pentru o altă utilizare). Aruncați împreună cu morcovi și verdeață pregătiți, tăiței și pansament. Se acoperă cu arahide și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Verzii
1-1/2 Cană Supă De Pui
8
Notă: Dacă aveți acces la o băcănie asiatică bună cu verdeață Vietnameză, obțineți o varietate de aspect interesant și amestecați-le împreună pentru o varietate frumoasă de culori, arome și texturi.