Salată Picantă De Pui

Salată Picantă De Pui
Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, pudră de chili, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos de salată de coriandru Poblano cu salată picantă de pui, Salată Picantă De Pui, și Salată Picantă De Pui.

Instrucțiuni

1
Aruncați puiul, țelina și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă următoarele 5 ingrediente până se amestecă.
3
Se adaugă la amestecul de pui; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
5
Serviți fiecare porție cu 1 cană de struguri și 5 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
StruguriStruguri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista