Salată Penne cu vinete
Salata Penne cu vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, sare, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Încercați Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Vinete cu Penne, și Penne Cu Vinete (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați o treime din vinete și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când vinetele sunt fragede și rumenite, aproximativ 4 minute.
Scoateți vinetele din tigaie și puneți-le într-un castron mare. Gatiti vinetele ramase in doua loturi, fiecare folosind 2 linguri de ulei si 1/4 lingurita de sare.
Adăugați usturoiul la ultimul lot de vinete în ultimul minut de gătit.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Se transferă în bol cu vinetele.
Aruncați pastele și vinetele cu restul de 2 linguri de ulei și 1/2 linguriță de sare, pătrunjelul, piperul și sucul de lămâie.
Recomandarea vinului: Chianti este unul dintre campionii versatilității din lumea vinului. Aciditatea sa ridicată, corpul mediu, taninurile moderate și fructele de cireșe uscate subevaluate îi permit să joace un rol de sprijin cu multe bucătării.
Servește unul aici și vei vedea de ce.
Note: vinetele înmoaie uleiul ca un burete; deci cel mai bine este să gătiți această legumă într-o tigaie antiaderentă. În acest fel, puteți limita cantitatea de ulei disponibilă pentru ca vinetele să se absoarbă fără să vă faceți griji că se lipeste.