Salată Panzanella Toscană

Salată Panzanella Toscană
Rețeta salata Panzanella toscană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vinaigretă balsamică, ceapă, romaine și salată de frunze și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Când panzanella toscană a întâlnit salata Caprese, Panzanella (Salată De Pâine Toscană), și Panzanella Toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate ingredientele, cu excepția vinaigretului, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista