Salată Panzanella cu brânză la grătar ... și mai mult gătit la televizor!

Salată Panzanella cu brânză la grătar ... și mai mult gătit la televizor! ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul pentru Al Patrulea Iulie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, mozzarella, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză La Grătar Panzanella, Salată De Panzanella La Grătar, și Salată De Panzanella La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți aparatul de panini la foc mediu.Împărțiți brânza între două felii de pâine. Închideți fiecare sandviș cu o a doua felie de pâine.Grătiți ambele panini până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 3 până la 4 minute.
Transferați panini de pe grătar pe o tăietură. Tăiați crustele din panini și tăiați fiecare sandviș în pătrat de 1 inch pieces.In un castron mediu, amestecați împreună oțetul, șalotele, muștarul, sarea și piperul până când sarea se dizolvă. Treceți treptat în uleiul de măsline.
Tăiați roșiile în bucăți de mușcătură.
Adăugați roșiile într-un bol mare de salată, împreună cu ceapa feliată, busuiocul rupt și crutoanele de brânză la grătar.Aruncați salata cu suficient pansament pentru a umezi crutoanele fără a le uda. Lăsați aromele să se amestece la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a servi salata.