Salată Orzo cu creveți și Feta

Salată Orzo cu creveți și Feta
Salata Orzo cu creveți și Fetan este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 297 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână mentă, sare kosher, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Orzo cu Feta, Creveți și Fetan Orzo, și Creveți de busuioc cu Fetan și Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până la al dente (cu aproximativ 2 minute mai puțin decât direcționează eticheta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Transferați într-un castron mare și puneți deoparte în timp ce faceți creveții, amestecând ocazional pentru a preveni aglomerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aruncați creveții pe o foaie de copt cu 1 lingură ulei de măsline, usturoiul și sare și piper după gust; aranjați într-un singur strat. Se fierbe creveții, întorcându-se o dată, până când sunt opace și tocmai fierte, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Adăugați creveții, coaja de lămâie și sucul, scallions, mentă, mărar, castraveți, feta, măsline și restul de 1/3 cană de ulei de măsline în castron cu pastele; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se servește imediat sau se dă la frigider, acoperit, până la 6 ore. (Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
8
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista