Salată nouă de cartofi și pui cu pansament de arpagic cu iaurt

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salată nouă de cartofi și pui cu pansament de arpagic cu iaurt. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de chervil, piper, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de cartofi cu pansament cu iaurt de arpagic de mărar, Salată de pui de pepene galben cu sos de arpagic cu iaurt, și Salată Grecească De Iaurt Și Cartofi De Arpagic.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă pentru a acoperi. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 10 până la 12 minute.
Scurgeți, apoi clătiți ocazional cu apă rece până la temperatura camerei.
Între timp, puneți salată, chervil, pătrunjel, maghiran și tarhon într-un castron mare și pui într-un al doilea castron mare. Într-un castron mic, bateți iaurtul, arpagicul, uleiul, sarea și piperul.
Feliați cartofii transversal, adăugați la pui și aruncați cu aproximativ 2/3 cană de pansament. Aruncați verdele și aranjați pe farfurii. Puneți amestecul de pui deasupra. Se macină Generos piperul peste fiecare porție.
Se servește cu pansamentul rămas și mai multă sare pentru a adăuga după gust.