Salata Nicoise cu Tunan ars este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 2,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 108 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet de vin roșu, arpagic, cartofi noi și ton de calitate sushi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încearcă Salată Nicoise De Ton Ars, Salată Nicoise De Ton Ars, și Salată Nicoise cu ton ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face vinaigreta: combinați toate ingredientele într-un borcan de zidărie. Înșurubați capacul pe borcan și agitați puternic vinaigreta pentru a emulsiona. Puneți pansamentul deoparte în timp ce pregătiți salata, astfel încât aromele să se poată căsători.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
3
Gătirea cartofilor, ouălor și fasolei verzi în aceeași oală reduce timpul de pregătire și curăță. Pentru a face acest lucru, puneți cartofii într-o cratiță mare, adăugați apă pentru a acoperi și un vârf frumos de sare; aduceți la fierbere la foc mediu. Fierbeți cartofii timp de 12 minute pentru a le da un avans, apoi adăugați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Așezați un coș cu aburi sau o strecurătoare deasupra apei care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Puneți fasolea verde în abur și acoperiți cu un capac. Fierbeți fasolea timp de 5 minute până când sunt crocante, continuând să gătiți cartofii până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Fasole
6
Scurgeți apa și puneți cartofii, ouăle și fasolea verde într-o strecurătoare; clătiți scurt sub apă rece. Cojiți cojile de pe ouă și tăiați-le în 1/2 pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Coji De Paste
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați tonul pe toate părțile cu ulei de măsline și puțin vinetă; condimentați cu o cantitate echitabilă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Ulei De Măsline
Ton
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați tonul în tigaia fierbinte și căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte; pe măsură ce tonul se gătește, carnea roșie va deveni mai albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Roșie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați tonul pe o tăietură și feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Pentru a asambla salata: combinați cartofii, fasolea verde, roșiile, măslinele, hamsiile, caperele și arpagicul într-un castron mare. Luați vinaigreta și dați-i un alt shake bun pentru a se recombina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Vinetă
Hamsii
Cartofi
Tomate
Capere
Arpagic
Măsline
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
11
Stropiți salata cu suficientă vinetă pentru a se umezi complet și aruncați ușor pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper. Aveți grijă să nu amestecați ingredientele - cel mai important lucru despre salata nicoise este că este aranjată frumos pe un platou cu toate elementele păstrându-și integritatea individuală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
12
Puneți salata aruncată în centrul unui platou de servire și așezați tonul ars atractiv în partea de sus și ouăle în jurul marginii.
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Kenwood Sonoma County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Majoritatea fructelor pentru acest amestec au fost obținute din valea râului rus din Sonoma County, renumită pentru excelentul său Chardonnay. Aromele fructate strălucitoare de pere, măr și tei sunt frumos echilibrate de note complexe de vanilie prăjită și ghimbir. Corpolent, cu o senzație de gură luxuriantă și un finisaj răcoritor crocant.