Salată modernă Lyonnaise cu praz, Lardons și Oeuf Mollet de la 'Daniel
Modern Salade Lyonnaise cu praz, Lardons și Oeuf Mollet de la 'Daniel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 363 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată modernă Lyonnaise cu praz, Lardons și Oeuf Mollet, Saladă Ușoară Aux Lardons, și Salată Lyonnaise.
Instrucțiuni
Scufundați ficatul de pui în lapte și înmuiați peste noapte la frigider. Se strecoară și se usucă cu un prosop de hârtie.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Scufundați ouăle și fierbeți timp de 6 minute. Se strecoară și se curăță ouăle sub apă curentă rece.
Feliați subțire 1 morcov și tăiați feliile în julienne subțire.
Curățați frunzele exterioare dure de praz și înjumătățiți-le pe lungime, începând cu 1/2 inch de la bază pentru a le menține intacte. Clătiți-le cu apă rece pentru a spăla orice nisip din straturile lor. Strângeți prazul și legați-l împreună cu sfoara măcelarului.
Așezați într-o oală mare cu morcovii rămași, frunza de dafin și cimbru și acoperiți cu apă rece sărată. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute, sau până când morcovii sunt fragede. Se strecoară și se aruncă cimbru și frunza de dafin.
Transferați morcovii într-un blender cu 5 linguri de apă, muștar și oțet. Puree până se omogenizează, apoi se strecoară în uleiul de măsline până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Desfaceți prazul, uscați-l cu prosoape de hârtie și periați-le cu sos de morcovi; se presară sare și piper.
Într-o tigaie mare saut la foc mediu, prăjiți slănina pe ambele părți până când este crocantă, aproximativ 6 minute în total. Se strecoară toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, se transferă slănina pe o tăietură și se taie benzile transversal în bucăți de 1/2 inch. Condimentați ficatul de pui pe toate părțile cu sare și piper. Puneți tigaia saut saut cu grăsimea de slănină la foc mare și adăugați ficatul într-un singur strat. Căutați ficatul pe ambele părți până când sunt fierte, dar încă roz deschis în centru, aproximativ 5 minute în total. Scoateți pe o tăietură și tăiați ficatul în jumătate.
Puneți vinaigreta de morcovi în centrul a 6 farfurii de salată și acoperiți fiecare cu un praz condimentat și 1 ou. Împărțiți slănina, ficatul de pui, morcovul julienned și arpagicul deasupra.