Salată Mexicană De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați salata mexicană de porumb. Această rețetă servește 2 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Cap la magazin și ridica bord de piper, rosii, chimen la sol, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Salată Mexicană De Porumb, și Salată Mexicană De Porumb.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; aruncați ușor.
Combinați sucul de lămâie și ingredientele rămase, amestecând cu un tel de sârmă.
Se toarnă amestecul de suc de lămâie peste amestecul de legume și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți bine. Se amestecă chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.