Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați salata mexicană de porumb. Această rețetă servește 2 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Cap la magazin și ridica bord de piper, rosii, chimen la sol, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Salată Mexicană De Porumb, și Salată Mexicană De Porumb.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați sucul de lămâie și ingredientele rămase, amestecând cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se toarnă amestecul de suc de lămâie peste amestecul de legume și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți bine. Se amestecă chiar înainte de servire.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.