Salată mexicană de Bulgur cu vinaigretă de citrice-Jalapeincroumro

Salată mexicană de Bulgur cu vinaigretă de citrice-Jalapeincroumro
Salata mexicană de Bulgur cu citrice-Vinaigreta Jalapeumroko este o vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 380 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole, sare, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare sunt Salată mexicană tocată cu o vinetă de citrice, Salată Bulgur cu vinetă de ceapă verde, și Salată Bulgur Cu Vinetă De Ceapă Verde.

Instrucțiuni

1
Combinați bulgurul și apa clocotită într-un castron mare. Acoperiți; lăsați să stea 30 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați dovlecei și următoarele 4 ingrediente (dovlecei prin fasole); se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Combinați sucul de portocale și următoarele 5 ingrediente (suc de portocale prin chimen); se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă amestecul de suc peste amestecul de bulgur; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Serviți salata la temperatura camerei sau răcită.
6
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista