Salata mediteraneană de somon și cartofi este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian garnitură. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 65 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână castraveți, file de somon cu piele, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată Mediteraneană De Somon, Salată mediteraneană de cartofi, și Salată Mediteraneană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii in jumatate din fiecare dressing si rozmarin intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 8 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pește; se presară cu suc de lămâie și rozmarin rămas. Capac; gatiti la foc mediu-mic 6 pana la 8 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Îndepărtați pielea de pește; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Aruncați salata verde cu castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
5
Se servește acoperit cu peștele, cartofii și pansamentul rămas.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.