Salată marinată de pește-spadă și roșii cu usturoi sfârâit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă marinat și salata de roșii cu usturoi sfârâit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 473 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.69 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan, usturoi, ulei roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-Spadă Marinat Și Glazurat, Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar, și Kebab-uri de pește-spadă marinate cu iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-un castron mare, combinați peștele-spadă, 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie, busuioc feliat și linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pește-spadă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsați să stea, acoperit, la temperatura camerei timp de 20 de minute.
3
Întindeți peștele-spadă și marinada acestuia într-un singur strat pe tigaia pregătită. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți până când cuburile sunt fierte și opace, aproximativ 5 minute. Aruncați marinada și acoperiți-o ușor cu folie, lăsați-o deoparte într-un loc cald. Între timp, combinați roșiile cherry și struguri într-un castron mediu. Se condimentează cu oțet, sare și piper; aruncați pentru a combina. Aranjați amestecul de roșii proaspete și orice lichid acumulat cu peștele-spadă scurs și pe o farfurie mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Pește-spadă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
1
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică de sos setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați feliile de usturoi și gătiți până când usturoiul începe să se coloreze și este foarte parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se toarnă uleiul peste roșii în timp ce încă arde fierbinte. Acolo unde vine în contact cu roșiile și busuiocul, va găti oarecum amestecul, făcând o textură frumoasă variată.