Salată marinată de pește-spadă și roșii cu usturoi sfârâit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă marinat și salata de roșii cu usturoi sfârâit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 473 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.69 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan, usturoi, ulei roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-Spadă Marinat Și Glazurat, Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar, și Kebab-uri de pește-spadă marinate cu iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-un castron mare, combinați peștele-spadă, 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie, busuioc feliat și linguriță de piper.
Lăsați să stea, acoperit, la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Întindeți peștele-spadă și marinada acestuia într-un singur strat pe tigaia pregătită. Se condimentează cu sare.
Coaceți până când cuburile sunt fierte și opace, aproximativ 5 minute. Aruncați marinada și acoperiți-o ușor cu folie, lăsați-o deoparte într-un loc cald. Între timp, combinați roșiile cherry și struguri într-un castron mediu. Se condimentează cu oțet, sare și piper; aruncați pentru a combina. Aranjați amestecul de roșii proaspete și orice lichid acumulat cu peștele-spadă scurs și pe o farfurie mare de servire.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică de sos setată la foc mediu.
Adăugați feliile de usturoi și gătiți până când usturoiul începe să se coloreze și este foarte parfumat.
Se toarnă uleiul peste roșii în timp ce încă arde fierbinte. Acolo unde vine în contact cu roșiile și busuiocul, va găti oarecum amestecul, făcând o textură frumoasă variată.