Salată Kamut cu morcovi și rodie

Salată Kamut cu morcovi și rodie
Salata Kamut cu morcovi și rodie este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 269 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 66 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. în general, această rețetă câștigă un scor spectaculos spoonacular de 96%. Rețete similare includ Salată Kamut cu morcovi și rodie, Salată Kamut, și Salată Farro sau Kamut.

Instrucțiuni

1
1 pentru a pregăti Kamutul, aduceți apa și boabele Kamut la fiert într-o cratiță mică cu fund greu. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când boabele Kamut sunt fragede, dar încă ușor masticabile, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
KamutKamut
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți-l de pe foc și, dacă aveți timp, lăsați-l să stea, acoperit, timp de 10 până la 15 minute.
3
Scurgeți orice lichid rămas și transferați într-un castron mare de servire pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
2 Odată ce Kamutul s-a răcit, faceți salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KamutKamut
5
Adăugați morcovii și stafidele aurii în vasul de servire. Într-un castron mic, amestecați sucurile de portocale și lămâie, mierea, scorțișoara și sarea până se omogenizează. Bateți treptat uleiul de măsline într-un jet subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
PortocaliuPortocaliu
MiereMiere
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
3 pentru a termina, turnați pansamentul peste salată și aruncați pentru a combina. Gustați și reglați pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute pentru a permite aromelor să se unească. Aruncați din nou înainte de servire; se presară cu nucile și se ornează cu semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
NuciNuci
8
Pentru a obține un avans: faceți boabele Kamut, ca la Pasul 1, înainte. În grabă în ziua unei petreceri? Salata (fără nuci și semințe de rodie) poate fi preparată cu 4 până la 6 ore înainte. Chill, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte serving.To variați-l: puteți folosi aproximativ 1 1/2 căni farro fierte, alac sau boabe de grâu tare sau moale dacă Kamut este greu de găsit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
AlacAlac
Fructe De PadureFructe De Padure
NuciNuci
KamutKamut
9
Retipărit cu permisiunea de la cereale antice pentru mese moderne: rețete mediteraneene de cereale integrale pentru orz, Farro, Kamut, mămăligă, boabe de grâu și multe altele de Maria Speck. Text copyright 2011 de Maria Speck; fotografii Copyright 2011 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Maria Speck a crescut în Grecia și Germania înainte de a se muta în Statele Unite ca tânăr adult. Este scriitoare și jurnalistă și a contribuit la Gourmet, Saveur și Gastronomica, precum și la Marie Claire și elle. Cursurile sale populare de gătit din Cambridge, Massachusetts, se concentrează pe aromele și stilurile de gătit ale Mediteranei și pe crearea de mese inovatoare și delicioase cu cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
MamaligaMamaliga
OrzOrz
BoabeBoabe
FarroFarro
KamutKamut
SpeckSpeck
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista