Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata Jicama. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 servește 4 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, boia de ardei, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este plăcută de 1671 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună jicama, ardeii grași, ceapa roșie, castravetele, portocala și coriandrul într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
Jicama
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă suc de lămâie peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3
Se presară cu un vârf de cayenne și boia de ardei. Condimentează generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lăsați să stea o jumătate de oră înainte de servire.
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.