Reteta salata tocata italiana este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 282 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, veți obține o farfurie care servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, salată de romaine, jumătăți de roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Italiană Tocată, Salată Italiană Tocată, și Salată Italiană Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți oțetul, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un bol mare pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați salata verde, radicchio, fasolea și roșiile uscate la soare. Aruncă la haină. Condimentează salata, după gust, cu mai multă sare și piper și servește.