Salată Italiană De Paste
Salata italiană de paste necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 493 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, zahăr, pansament comercial fără ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată Italiană De Paste, Salată italiană de șuncă și paste, și Salată Italiană De Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile și apa într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Se scurge bine. Se toacă roșiile și se lasă deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți; clătiți cu apă rece și scurgeți.
Combinați roșiile, pastele, brânza și dovleceii, aruncând ușor.
Combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Adăugați amestecul de oțet în amestecul de paste și aruncați ușor. Acoperiți și răciți 1 oră. Aruncați ușor înainte de servire.