Salată Italiană De Paste

Salată Italiană De Paste
Salata italiană de paste necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 493 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, zahăr, pansament comercial fără ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată Italiană De Paste, Salată italiană de șuncă și paste, și Salată Italiană De Paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile și apa într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge bine. Se toacă roșiile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Scurgeți; clătiți cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Combinați roșiile, pastele, brânza și dovleceii, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați amestecul de oțet în amestecul de paste și aruncați ușor. Acoperiți și răciți 1 oră. Aruncați ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista