Salată Heirloom de roșii și Haricot Vert
Salata Heirloom de roșii și Haricot Vert ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. Un amestec de piper, CR ampermormme fra ampermormche, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată Vert De Orz, Porumb Și Haricot, Salată Belgiană De Andive, Vert De Haricot Și Alune, și Salată Radicchio Și Haricot Vert Cu Nuci Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mică cu apă sărată la fiert, apoi albiți fasolea timp de 2 până la 3 minute, până când este fragedă.
Transferați cu clești pe o foaie de copt pentru a se răci.
Faceți vinaigretă balsamică: folosind un mortar și pistil, Liră oregano, usturoi și o cantitate redusă de 1/4 linguriță. sare într-o pastă (sau tocați usturoiul și oregano, presărați cu sare, tocați și amestecați într-o pastă cu partea plată a cuțitului unui bucătar).
Transferați într-un castron mic și turnați oțeturi.
Bateți în ulei de măsline și gustați pentru echilibru și condimente.
Bateți uleiul de alune, coaja de lămâie și câteva vârfuri de sare și piper într-un castron mic. Se toacă mărunt jumătate de alune și se amestecă în pansament; se toacă grosolan restul și se amestecă.
Stropiți sosul de alune peste haricots verts, condimentați cu sare și piper și aruncați împreună.
Țineți roșiile heirloom pe părțile lor și tăiați-le în 1/4-in.- felii groase. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați feliile pe un platou rotund mare, suprapunându-le și lingurați pe aproximativ jumătate din vinaigreta balsamică. Împrăștiați cu frunze de rucola.
Se amestecă roșiile cherry în vinaigreta rămasă în castron și se condimentează cu sare și piper. Îngrămădiți în centrul platoului, apoi acoperiți cu haricots verts. Lingurați câteva bucăți de crme frache și presărați aproximativ o treime din pistou pe și în jurul salatei (serviți restul alături).
* Găsiți cu uleiurile din magazinele alimentare bine aprovizionate.