Salată Grecească De Orz
Salata grecească de orz este o vegetarian farfurie. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 228 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză feta, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată grecească de pui și orz, Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Salată grecească de Avocado și pui la grătar cu sos grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orzul, 3 căni de apă și o sare de vârf într-o cratiță de dimensiuni medii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Se scurge într-un colizor și se lasă să se răcească.
Combinați roșiile, feta, măslinele, menta, ardeiul gras și șalotele într-un bol.
Bateți împreună oțetul de vin roșu și uleiul de măsline într-un bol mic separat. Condimentează cu sare și piper. Îmbrăcați salata și aruncați. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider până este gata de servit.