Salata grecească de orz este o vegetarian farfurie. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 228 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză feta, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată grecească de pui și orz, Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Salată grecească de Avocado și pui la grătar cu sos grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orzul, 3 căni de apă și o sare de vârf într-o cratiță de dimensiuni medii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge într-un colizor și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Combinați roșiile, feta, măslinele, menta, ardeiul gras și șalotele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați orzul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
5
Bateți împreună oțetul de vin roșu și uleiul de măsline într-un bol mic separat. Condimentează cu sare și piper. Îmbrăcați salata și aruncați. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat