Salată grecească cu sfeclă prăjită, măsline și Feta
Reteta salata greceasca cu sfecla prăjită, măsline și Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 218 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de inimă de țelină, frunze de oregano, inimi de romaine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de somon și spanac cu sfeclă prăjită, avocado, fetan și măsline, Ardei prăjiți marinați grecesc, măsline și Feta, și Salată Grecească Cu Roșii Uscate, Fetan Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Puneți sfecla pe o foaie mare de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Stropiți cu 1 lingură. ulei; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Înfășurați sfecla strâns și prăjiți până când un cuțit le străpunge ușor, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Desfaceți sfecla. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați-l și tăiați-l în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
6
Bateti otetul, ramanand 3 linguri. ulei, ceapă, chile și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Aranjați sfecla pe 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
8
Stropiți cu puțin pansament și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu romaine, țelină, feta și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
9
Stropiți restul de pansament peste tot. Condimentează cu sare, piper și oregano.