Salată Glazurată De Tofu-Ciuperci
Salata glazurată de Tofu-ciuperci este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 178 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ketchup, tofu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare sunt Salată Glazurată De Tofu-Ciuperci, Miso-fripturi de tofu glazurate cu salată de fasole și șuvițe de ouă, și Salată de tofu de năut (salată birmaneză cu Tofu Shan).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, sosul de soia, sherry și uleiul de susan. Într-un alt castron mic, amestecați 1 lingură de sos de ketchup cu sucul de lămâie și rezervați.
Aranjați capacele de ciuperci pe o foaie de prăjituri, cu tulpina în jos; periați cu uleiul vegetal și condimentați cu sare și piper. Se fierbe la 6 inci de la foc timp de 4 minute, rotind tigaia dacă este necesar, până se rumenesc. Întoarceți capacele și fierbeți timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ungeți capacele cu puțin sos de ketchup și fierbeți timp de 30 de secunde, sau până când sunt crocante și rumenite profund. Întoarceți, periați din nou cu sos și fierbeți timp de 30 de secunde mai mult. Stivați capacele și feliați-le în benzi de 1/4 inch.
Pe foaia de prăjituri, periați tofu pe ambele părți cu o parte din sosul de ketchup. Se fierbe timp de 1 minut, sau până se rumenesc profund și crocant. În timp ce sunteți încă pe foaie, tăiați ușor în cuburi de 1 inch.
Într-un castron, aruncați ciupercile, scallionul, roșiile și mugurii cu sosul de lămâie; condimentează cu sare și piper. Folosind o spatulă, transferați tofu în salată, aruncați ușor și serviți.