Salată Germană De Castraveți

Salată Germană De Castraveți
Salata Germană de castraveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Un amestec de castraveți, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Germană De Castraveți, Salată Germană De Castraveți, și Salată Germană De Castraveți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista