Salată Frisee cu Lardons și ouă braconate
Salata Frisee cu Lardons și ouă poacate este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frisee, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată Frisee cu Lardons și ouă braconate, Frisee cu Lardons și ouă fierte, și Salata Frisone Cu Pancettan Si Oua Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți frisee în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-le într-un castron mare. Dacă folosiți slănină de placă, tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inci.
Tăiați feliile de slănină transversal în bețe groase de 1/4 inci (lardons).
Într-o tigaie grea gătiți slănină la foc moderat, amestecând ocazional, până devine aurie și scoateți tigaia de pe foc.
Pregătiți o altă tigaie cu apă caldă de 1 inch. Umpleți jumătate o cratiță de 4 litri cu apă și amestecați în oțet alb. Aduceți lichidul la foc mic. Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de ceai. Glisați 1 ou în lichidul care fierbe și împingeți imediat albul în jurul gălbenușului cu o lingură pliată, mișcând ușor oul. (Oul va deveni oval, cu gălbenușul complet acoperit de alb.)
Adăugați restul de 3 ouă în același mod. Fierbeți ouăle aproximativ 1 1/2 minute pentru gălbenușurile curgătoare până la aproximativ 3 minute pentru gălbenușurile ferme. (Servirea acestei salate cu gălbenușuri curgătoare, care nu sunt complet gătite, poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs.) Transferați imediat ouăle în tigaia cu apă caldă. Reîncălziți slănina în tigaie la foc moderat.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați oțet de vin roșu și fierbeți 5 secunde. Se toarnă imediat pansament fierbinte peste frisee și se aruncă cu sare și piper după gust. Împărțiți salata între 4 farfurii și acoperiți cu ouă fierte scurse. Condimentează ouăle cu sare și piper și servește imediat salata.