Salată Franceză De Cartofi

Salată Franceză De Cartofi
Reteta Salata de cartofi franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și whole 30 are 230 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți arpagic, oțet de cidru, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este remarcabil. Salată Franceză De Cartofi, Salată Franceză De Cartofi, și Salată Franceză De Cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați cartofii și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, tarhonul, arpagicul, sarea și piperul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se toarnă peste amestecul de cartofi și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
3
Lăsați să stea 1 oră.
4
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este șampania Palmer Blanc de Blancs. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 95 de dolari.
Șampanie Palmer Blanc de Blancs
Șampanie Palmer Blanc de Blancs
Arome subtile de citrice, flori albe și migdale. Mătăsos pe palat cu mineralitate frumoasă. O cuvă incomparabil pură. 100% Chardonnay.Fabricat din Chardonnay în primul rând din terroirurile magnifice ale Villers-Marmery și Trampail. Aceste CRU-uri de prim rang din zona Montagne de Reims, recunoscute pentru eleganța și prospețimea lor, se îmbină armonios cu Chardonnay-ul delicat fructat al modelului C. C. R. S. R. zanne.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista