Salată Feliată De Vită Și Rucola Cu Salsa Verde De Măsline Și Stafide

Salata feliată de vită și rucola cu Salsan de măsline verzi și stafide este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 608 calorii, 34G de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper. aranjați rucola și pastrama, sarea de mare, pentru a face salsa: într-un castron și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci, Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer, și Măsline Verzi-Stafide Aurii.