Salată Feliată De Vită Și Rucola Cu Salsa Verde De Măsline Și Stafide

Salată Feliată De Vită Și Rucola Cu Salsa Verde De Măsline Și Stafide
Salata feliată de vită și rucola cu Salsan de măsline verzi și stafide este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 608 calorii, 34G de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper. aranjați rucola și pastrama, sarea de mare, pentru a face salsa: într-un castron și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci, Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer, și Măsline Verzi-Stafide Aurii.

Ingrediente

1mânăfrunze proaspete de rucola sălbaticăfrunze proaspete de rucola sălbatică101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSalată feliată de vită și rucola cuSalată feliată de vită și rucola cu101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2cp. legume (de exemplu, spanac)capere, clătite și ușorcapere, clătite și ușor1mână micăfrunze plate proaspetefrunze plate proaspete88-10 măsline verzi, fără sâmburi și feliate8-10 măsline verzi, fără sâmburi și feliate101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteburniță de ulei de măslineburniță de ulei de măsline101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentepătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin175ardei habeneroPastramă feliată subțire de 6 oz sauPastramă feliată subțire de 6 oz sau1mânăstafide întunecate plinestafide întunecate pline101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentealte carne de vită gătită de la delialte carne de vită gătită de la deli1pentru fiecare.într-un castron puțin adânc. Puneți salsa deasupra și serviți la temperatura camerei. Completați salata cu niște parmezan proaspăt ras, dacă dorițiîntr-un castron puțin adânc. Puneți salsa deasupra și serviți la temperatura camerei. Completați salata cu niște parmezan proaspăt ras, dacă doriți101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesalsa verde de măsline și stafidesalsa verde de măsline și stafide101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePentru a face salsa: într-un castron, amestecați măslinele, stafidele, caperele, uleiul și pătrunjelul. Condimentează după gust cuPentru a face salsa: într-un castron, amestecați măslinele, stafidele, caperele, uleiul și pătrunjelul. Condimentează după gust cu101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesare și piper. Aranjați rucola și pastramasare și piper. Aranjați rucola și pastrama101 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesare de mare și proaspăt măcinatăsare de mare și proaspăt măcinată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista