Salată Fajita De Vită La Grătar

Salată Fajita De Vită La Grătar
Salata de Fajita de vită la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de friptură de vită, pudră de chili, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pachete Fajita De Vită La Grătar, Salată De Taco Fajita De Vită Măcinată, și salată Fajita de pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se amestecă toate ingredientele pentru sos de Salsa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Se amestecă praf de chili, chimen și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Sare De UsturoiSare De Usturoi
ChimenChimen
4
Presărați amestecul pe ambele părți ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Așezați ardeii grași și ceapa în coșul de grătar. Acoperiți și grătați carnea de vită și legumele la 3 până la 4 inci de la foc mediu aproximativ 5 minute pentru mediu-rar sau aproximativ 7 minute pentru mediu; întoarce. Grătiți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până la coacerea dorită a cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Într-un castron mare, aruncați salată, ardei la grătar și ceapă cu jumătate din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați carnea de vită în diagonală în felii de 1/2 inch; așezați pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8
Se servește cu pansamentul rămas, guacamole și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista