Swiss caju aruncat salata este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de romaine, zahăr, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caju Aruncat Salata, Salată Elvețiană Aruncată, și Mandarin-Caju Aruncat Salata.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați oțetul, zahărul, muștarul, ceapa și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează bine. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant. Se amestecă semințele de mac. Într-un bol de salată, combinați romaine, caju și brânză elvețiană; serviți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Caju
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat