Salata elvețiană Cobb este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 577 calorii, 27G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, oregano, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată Cobb de primăvară cu vinetă de busuioc de zmeură + salată de borcan de zidărie, Salată Cobb, și Salată Cobb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de servire, stratați salata, friptura de vită, șuncă, roșii, ouă, slănină și brânză. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele de pansament; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De Spanac
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Zahăr Roșu Grosier
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat