Salata dulce de curcan rămasă este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 177 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți stafide, suc de lămâie, curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Dulci, Ciuperci, Resturi De Curcan Caserola, Sandwich - Uri Rămase De Curcan Pe Rulouri De Cartofi Dulci, și 30 De Minute Rămase De Cartofi Dulci Și Curcan Enchilada Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de salată, combinați curcanul, semințele de floarea soarelui, stafidele, merele, maioneza, sarea și sucul de lămâie; se amestecă bine. Refrigerați cel puțin 2 ore pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)