Salată de țelină și cartofi
Salata de țelină și cartofi este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 189 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ouă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată De Țelină Și Cartofi, Salată De Cartofi Cu Țelină Și Scallions, și Salată de cartofi PHILADELPHIA cu țelină.
Instrucțiuni
Acoperiți generos cartofii și ouăle cu apă rece într-o oală de 4 litri cu 1/2 lingură de sare și aduceți la fierbere, acoperită. Descoperiți și fierbeți 10 minute.
Transferați ouăle cu o lingură cu fante într-un castron cu apă rece; continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, încă 10 până la 15 minute.
În timp ce cartofii gătesc, amestecați oțetul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Scurgeți cartofii și clătiți cu apă rece până când s-au răcit pentru a se încălzi. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Aruncați cu amestec de oțet.
Se curăță ouăle și se toacă grosier, apoi se adaugă la cartofi împreună cu ingredientele rămase și sare și piper după gust. Aruncă bine.