Salată de țelină, struguri la grătar și ciuperci

Salată de țelină, struguri la grătar și ciuperci
Rețeta țelină, struguri la grătar și salată de ciuperci se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze fragede de țelină, ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de mâncare și vin. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de țelină, struguri la grătar și ciuperci, Salată De Mere, Struguri Și Țelină, și Salată de țelină și ciuperci cu Parmigiano ras.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți oțetul cu sucul de lămâie, semințele de țelină, muștarul și jumătate din usturoi. Se amestecă treptat în 1/4 cană din uleiul de măsline și uleiul de migdale până se emulsionează. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De MigdaleUlei De Migdale
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un mini robot de bucătărie, combinați usturoiul rămas cu pătrunjelul, frunzele de țelină și migdalele și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline și piure într-o pastă groasă. Condimentează pesto-ul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți ciupercile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 minute. Într-un castron, aruncați strugurii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până când pielea începe să se înnegrească în pete, aproximativ 3 minute; tapetați grătarul cu folie perforată dacă strugurii vor cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
StruguriStruguri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Transferați strugurii și ciupercile într-un castron mare și aruncați cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
StruguriStruguri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aranjați frunzele de salată pe un platou și stropiți cu jumătate din pansament. Puneți salata de ciuperci și struguri pe salată. Aruncați țelina cu pansamentul rămas, lingurați-o deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista