Salată de șuncă de sparanghel cu sos de muștar

Salată de șuncă de sparanghel cu sos de muștar
Salata de șuncă de sparanghel cu pansament de muștar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Salată de sparanghel cu sos de muștar-soia, Cina în seara asta: salată de cartofi și sparanghel cu sos de muștar, și Salată de linte de cartofi prăjiți și sparanghel cu sos acidulat de muștar-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când este crocant-fraged, aproximativ 6 minute; se scurge bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, muștarul, sarea, piperul și zahărul, dacă doriți; Se agită bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați sparanghelul într-un castron de servire. Se acoperă cu șuncă, ceapă și pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista