Salată de șuncă de sparanghel cu sos de muștar
Salata de șuncă de sparanghel cu pansament de muștar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Salată de sparanghel cu sos de muștar-soia, Cina în seara asta: salată de cartofi și sparanghel cu sos de muștar, și Salată de linte de cartofi prăjiți și sparanghel cu sos acidulat de muștar-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când este crocant-fraged, aproximativ 6 minute; se scurge bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Între timp, într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, muștarul, sarea, piperul și zahărul, dacă doriți; Se agită bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Așezați sparanghelul într-un castron de servire. Se acoperă cu șuncă, ceapă și pansament.
Se servește cu o lingură cu fante.