Salată de zmeură și brânză albastră

Salată de zmeură și brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de zmeură și brânză albastră. Această rețetă face 4 porții cu 131 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză, muștar dijon, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zmeură, Brie și brânză albastră la grătar, Salată clasică de brânză albastră și tur de fermă de salată Dole, și Salată De Smochine Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, oțetul, muștarul Dijon, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați verdeață mixtă pentru bebeluși; aruncați. Se acoperă cu zmeură, nuci pecan și brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista