Salată De Zmeură Rosey

Rosey salata de zmeura ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pe care o căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 14. Un amestec de zmeură, gelatină de zmeură, șerbet de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de zmeură și fistic cu vinetă cremoasă de zmeură, Salată de zmeură-avocado cu vinetă de zmeură, și Salată Cobb de primăvară cu vinetă de busuioc de zmeură + salată de borcan Mason.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Adăugați șerbet și amestecați până se topește. Se răcește până se înmoaie.
Se toarnă într-o matriță unsă cu 8 cani. Se răcește până se întărește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Willamette Valley Vineyards Dijon clona Chardonnay cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.