Salată de vinete la grătar cu nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de vinete la grătar cu nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 35 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, vinetele, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de vinete la grătar cu nuci, Busuioc violet și salată de dovlecei de vară la grătar cu nuci, și Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți feliile de vinete și jalapeo peste tot cu ulei și condimentați cu sare. Gratiți vinetele la foc moderat până când sunt frumos carbonizate și fragede, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați vinetele pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească. Grătați jalapeo-ul, întorcându-vă, până când este carbonizat și aproape fraged, aproximativ 4 minute. Cojiți și semănați jalapeo-ul, apoi tocați-l fin.
Tăiați vinetele în zaruri de 1/2 inci.
Într-un castron mare, combinați cilantro, oțet și usturoi.
Adăugați vinetele, jalapeo, roșiile și ceapa, condimentați cu sare și aruncați.
Garnisiți cu nucile și serviți cu pâine plată la grătar.