Salată De Vinete
Salata de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 303 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați vinete asiatice, oțet de orez, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată De Vinete, Salată De Vinete, și Salata de vinete Zee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vinetele într-o tigaie de 12 pe 15 inci; străpungeți fiecare de mai multe ori cu un cuțit ascuțit.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când este foarte moale când este apăsat, 40 până la 50 de minute.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 15 minute.
Tăiați și aruncați tulpinile; feliați vinetele pe jumătate pe lungime. Cu o furculiță sau cu degetele, îndepărtați carnea în bucăți lungi. Aruncați cojile.
Între timp, într-un bol, amestecați ulei de susan, sos de soia, oțet de orez și usturoi.
Adăugați vinetele și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore.
Presărați salata de vinete cu ceapă verde chiar înainte de servire.