Salată De Vară Toscană

Salată De Vară Toscană
Salata de vară toscană este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 15 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați 1/2 cană Kraft zesty sos italian, urechi de porumb pe știulete, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovlecei Toscani La Grătar Și Dovlecei De Vară, Salată Toscană, și Salată De Varză Toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați verdele cu porumb și roșii în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
VerziiVerzii
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați pansament; se amestecă ușor.
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista