Salată de vară cu porumb carbonizat, slănină și fructe de pădure
Salata de vară cu porumb carbonizat, slănină și fructe de pădure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $3.98 pe portie. Această rețetă este plăcută de 2532 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, căpșuni, muștar maro picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Porumb Carbonizată, Salată De Porumb Carbonizată, și Salată de porumb carbonizată sau Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de salată, stratificați frunzele de rucola, căpșunile, afinele, porumbul carbonizat, brânza feta și glazurate pecans.To pregătiți pansamentul, puneți ulei de măsline, oțet, muștar, miere, sare și piper într-un borcan de zidărie. Închideți cu capacul și agitați timp de un minut sau până la emulsionare.