Salată De Varză Norvegiană
Reteta Coleslaw norvegiană este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la gustul casei necesită varză, ardei gras, zahăr și sare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Varză Norvegiană, Rețete de salată de varză (cea mai bună salată de legume de iarnă), și Clătite Norvegiene.
Instrucțiuni
Se toacă varza și se aruncă cu sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Într-o cratiță, încălziți zahărul, oțetul, muștarul și semințele de țelină. Gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Adăugați la varză împreună cu legumele rămase; aruncați. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 săptămână înainte de servire. Se păstrează 4-6 săptămâni la frigider.