Salată De Varză De Susan
Salata de varză de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 42 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de semințe de susan prăjite, coriandru, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Tăiței Cu Varză De Susan, Salată de varză crudă cu sos de susan, și Salată de varză și semințe de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și tăiați subțire castravetele. Într-un castron, amestecați castravetele, ceapa și sosul de susan. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Cu până la 1 oră înainte de servire, puneți varza napa și varza roșie într-un castron mare (Vezi notele).
Se toarnă deasupra amestecul de castraveți marinați.
Se presară cu ceapă verde, coriandru și semințe de susan. Chiar înainte de servire, amestecați bine.
Sos de susan: într-un castron mic sau o măsură de sticlă de 1 cană, amestecați 1/2 cană oțet de orez, 2 linguri zahăr, 1 lingură ulei vegetal, 1 lingură ulei de susan asiatic (prăjit), 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper alb măcinat. Face aproximativ 3/4 cană.