Salată de varză de morcovi cu vinetă de chimen
Morcov varza Slaw cu chimen Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 222 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână varză savoy, semințe de chimen, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Morcov, varză și salată de mere cu sos de tei de chimen, Morcov-chimen, și Morcov și salată de varză cu coriandru + chimen freca uscat.
Instrucțiuni
Alegeți suficiente frunze din blaturile de morcov pentru a măsura 1 cană, apoi tocați grosier.
Tăiați morcovii transversal în bucăți de 2 inci, apoi julienne cu feliator. 3
Bateți împreună oțet, zahăr brun, chimen, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Aruncați varza, morcovii și blaturile de morcovi tocate într-un castron mare, cu suficientă vinetă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se lasă să stea cu 30 de minute înainte de servire.