Salata de varză de Bruxelles prăjită este o fără gluten rețetă cu 1 porții. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1461 calorii, 15g de proteine, și 142g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, fulgi de piper, pudră de condimente chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Salată rasă de varză de Bruxelles cu brânză de capră prăjită, Varza De Bruxelles Orez Brun Prăjit, și Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind o tigaie sotată, preîncălziți uleiul vegetal la foc mediu. Tăiați capetele germenilor de Bruxelles și împărțiți-le în jumătate de sus în jos. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă varza de Bruxelles înjumătățită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se sotează până sunt ușor crocante și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
4
Scoateți varza de Bruxelles din tigaie și lăsați-le să se scurgă aproximativ 3 minute pe un prosop de hârtie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
5
Într-un bol de amestecare, așezați varza prăjită, frisee, ceapa roșie murată, frunzele de pătrunjel și ridichile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Varză
Cret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Adăugați afinele, coaja de porc mărunțită și Vinaigreta de Tamarind. Aruncă bine. Condimentează cu frunzele de coriandru, condimentează, sare și piper. Aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tamarind
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Aranjați salata într-un bol lung de salată ovală. Aduceți frunzele de coriandru în vârful salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Garnisiți cu brânza manchego rasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
9
Combinați oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul, oregano, sarea, piperul negru, fulgii de piper, cuișoarele și frunza de dafin într-o cratiță medie grea și puneți-l la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi adăugați felii de ceapă, separându-le în inele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Lăsați amestecul să se întoarcă la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când ceapa se înmoaie și se ofilește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți și lăsați amestecul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Transferați ceapa și lichidul lor de decapare într-un borcan de sticlă de dimensiuni quart sau împărțiți-le între recipientele din plastic. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
13
Adăugați piureul, oțetul și sarea într-un bol metalic. Se amestecă încet în ulei.