Salată De Varză De Bruxelles Prăjită

Salată De Varză De Bruxelles Prăjită
Salata de varză de Bruxelles prăjită este o fără gluten rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 142g de grăsime, și un total de 1461 calorii. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de coriandru, ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până afine ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine cu afine uscate ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată rasă de varză de Bruxelles cu brânză de capră prăjită, Varza De Bruxelles Orez Brun Prăjit, și Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind o tigaie sotată, preîncălziți uleiul vegetal la foc mediu. Tăiați capetele germenilor de Bruxelles și împărțiți-le în jumătate de sus în jos. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă varza de Bruxelles înjumătățită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează până sunt ușor crocante și se rumenesc, 2 până la 3 minute.
4
Scoateți varza de Bruxelles din tigaie și lăsați-le să se scurgă aproximativ 3 minute pe un prosop de hârtie uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Într-un bol de amestecare, așezați varza prăjită, frisee, ceapa roșie murată, frunzele de pătrunjel și ridichile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ceapă RoșieCeapă Roșie
RidicheRidiche
VarzăVarză
Cret AndiveCret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați afinele, coaja de porc mărunțită și Vinaigreta de Tamarind. Aruncă bine. Condimentează cu frunzele de coriandru, condimentează, sare și piper. Aruncă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
VinetăVinetă
CondimenteCondimente
TamarindTamarind
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
7
Aranjați salata într-un bol lung de salată ovală. Aduceți frunzele de coriandru în vârful salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Garnisiți cu brânza manchego rasă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
9
Combinați oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul, oregano, sarea, piperul negru, fulgii de piper, cuișoarele și frunza de dafin într-o cratiță medie grea și puneți-l la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi adăugați felii de ceapă, separându-le în inele individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
OțetOțet
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Lăsați amestecul să se întoarcă la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când ceapa se înmoaie și se ofilește, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți și lăsați amestecul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Transferați ceapa și lichidul lor de decapare într-un borcan de sticlă de dimensiuni quart sau împărțiți-le între recipientele din plastic. Acoperiți și refrigerați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Adăugați piureul, oțetul și sarea într-un bol metalic. Se amestecă încet în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriVarză de BruxellesVarză de Bruxelles1(poate fi sau trece)pudră de condimente din chile, cum ar fi Tajinpudră de condimente din chile, cum ar fi Tajin2(iarnă)afine proaspete, înmuiate în vin roșuafine proaspete, înmuiate în vin roșu1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze proaspete de pătrunjelfrunze proaspete de pătrunjel1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifriseefrisee0(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire1pinchPrindeți piper proaspăt măcinatPrindeți piper proaspăt măcinat0(iarnă)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză manchego rasă finbrânză manchego rasă fin1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin0(poate fi sau trece)oregano uscat (de preferință Mexican)oregano uscat (de preferință Mexican)2(iarnă)crustă de porc sfărâmatăcrustă de porc sfărâmată1ridiche, felii subțiriridiche, felii subțiri1mariceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire1pinchCiupiți fulgi de ardei roșu uscatCiupiți fulgi de ardei roșu uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2(iarnă)vin roșu sau oțet de sherryvin roșu sau oțet de sherry1(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripiure de tamarindpiure de tamarind2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista