Salată de varză cu fructe

Salată de varză cu fructe
Salată de varză cu fructe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Această rețetă face 3 porții cu 185 de calorii, 1 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați mere, semințe de mac, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de varză cu arahide cu fructe, Salată de varză cu semințe de mac și Rețete de varză (cea mai bună salată de varză cu legume de iarnă).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amestecul de salată de varză, portocalele și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
PortocaliuPortocaliu
Coajă De Plăcintă Necoaptă De 9".Coajă De Plăcintă Necoaptă De 9".
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste amestecul de salată de varză și se amestecă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de servire.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista